De første ukene

Immatrikulering


Første dag som ny student ved NTNU begynner med en immatrikuleringssermoni. I år vil immatrikuleringen og derav første skoledag være tirsdag 14. august kl. 09:30. Her introduseres du for representanter fra NTNU og Trondheim. Det vil også komme nyttig informasjon om tiden du har i vente. Det er ingen spesiell dresscode for dagen, bare kom som du er! Du kan lese mer om immatrikuleringen her.


Etter immatrikuleringsseremonien vil du bli ledet av faddere i lyseblå t-skjorter fra sykepleiestudiet som følger deg til videre program på Øya Helsehus. Her vil dere få informasjon fra skolen, og senere bli inndelt i faddergrupper.


Fadderukene

To uker fylt med fest og gøy

De to første ukene av studietiden er fullpakket av aktivitetsdager, grilling, rebusløp, fester og mye mer! Disse fadderukene utgjør en unik mulighet for å bli kjent med medstudenter, studenter fra andre linjer og alt det Trondheim har å by på! Allerede første dagen deles alle de nye studentene ved studiet inn i faddergrupper som skal holde sammen gjennom fadderukene. Mange utvikler vennskap gjennom disse ukene som varer studiet ut, og videre!

Program for fadderukene 2018:

Startdato tirsdag 14. august


Tirsdag:    Immefest

Onsdag:   Rebusløp

Torsdag:  Gatefæst

Fredag:    Grilling ved Theisendammen

Lørdag:    Togafest

Søndag:   Festningslekene

Mandag:  Scavenger hunt

Tirsdag:   Dagen med det rare i

Onsdag:   Shop-til-u-drop

Torsdag:  Charterfeber

Fredag:    Stand-up med Vegard Harm og Morten

                 Hegseth

Lørdag:    Trønderfest

Søndag:   Studenterkampen


Alle dagene i fadderukene er det fadderne som planlegger og setter opp vors. Det er også fadderne som gir dere nødvendig informasjon og beskjeder underveis. Finn utfyllende informasjon om fadderuken her:

Nutrix er linjeforeningen til sykepleiestudiet i Trondheim. Nutrix er av og for studentene og arrangerer blant annet tur til Åre, immatrikuleringsball, søndagsturer og månedlig quiz. I tillegg holdt vi i 2017 vår første revy, og vi egne fotballag for både herrer og damer som deltar i studentligaen. Vi anbefaler alle å følge med på Nutrix sin Facebook, Instagram og snapchat (nutrix6) for å holde seg oppdatert på hva som skjer! Hver dag under fadderukene vil vi dessuten legge ut programmet for neste dag så du vet hva som kommer til å skje.


Dersom du skulle ha noen spørsmål må du ikke nøle med å sende en melding på facebook.

NY STUDENT

Informasjon til deg som er ny student på sykepleiestudiet ved NTNU

Første skoledag i studieåret 2018/2019 er tirsdag 14. august!

Sykepleierutdanningen

Tilhører institutt for samfunnsmedisin og sykepleie. Mer info finner du på deres nettside her.


Hva skjer når?

Sjekk ut Nutrix sine arrangementer på vår kalender.

QUAK!

Fadderukene på sykepleien gjennomføres i regi av Quak!. Quak! kan du lese mer om her.

Fadderne blir dine kontaktpersoner gjennom fadderukene. De kan hjelpe deg med alt fra hvor det er best skiløyper om vinteren til hva som er det beste utestedet i Trondheim eller hvilke bøker som trengs det første året.


Fadderukene på sykepleien arrangeres gjennom et samarbeid mellom Quak! og Nutrix. Quak! er et mottaksorgan for nye studenter, og Quak! sine frivillige arbeider for å ønske studentene velkommen på best mulig måte. Ved å investere i et Quak!-bånd (som kan kjøpes ved flere anledninger under fadderukene), får du gratis deltakelse på alle Quak! sine arrangementer. Du kan lese mer om Quak! her.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.