FADDERUKEN 2018

FADDERUKEN 2018


I regi av Quak! og Nutrix

Tirsdag 14. august - Immatrikulering

Tirsdag 14. august er det immatrikulering for alle de nye studentene ved NTNU Trondheim. (Denne dagen er obligatorisk oppmøte, og dersom man ikke har gitt beskjed i forveien om at man ikke kan komme, risikerer man å miste studieplassen.) Dagen starter på Gløshaugen kl. 9.30 hvor alle de nye studentene ønskes velkommen, det holdes taler og flere av de ulike studentorganisasjonene blir presentert. På Gløshaugen vil det være mulig å få kjøpt Quak! bånd som gir gratis deltakelse på alle aktivitetene som Quak! arrangerer gjennom fadderukene. Du kan lese mer om immatrikuleringen her.


På Gløshaugen vil det være fullt med mennesker, men etter at opplegget er ferdig må dere se etter faddere med turkise t-skjorter og et rosa banner hvor det står «Sykepleie». Den røde flekken på kartet under viser hvor vi kommer til å stå – vi kommer også til å legge ut et bilde på Nutrix sin Instagram-profil. Fadderne vil så geleide dere ned til St. Olavs Hospital på Øya. Etter at dere har blitt ønsket velkommen til sykepleiestudiet vil dere bli delt inn i faddergrupper og få en liten omvisning på campus.Om kvelden blir det immatrikuleringsfest på Scandic Lerkendal! Her blir det konsert med Morgan Sulele, Oral Bee og Mr. Pimp-Lotion. Dørene åpner kl. 22. Det er satt opp shuttlebuss mellom Lerkendal og midtbyen!

Onsdag 15. august - Rebusløp og Samfundet

Denne dagen er det rebusløp i Trondheims gater og en flott mulighet til å bli bedre kjent med din nye studieby! Oppmøtet er kl. 16.30 på Ravnkloa. Der vil dere som faddergruppe få utdelt kart og poengark, og skal vandre dere gjennom post etter post rundt om i byen med ulike oppgaver. Her vil dere møte gode muligheter for teambuilding, hjernetrim og moro, og det hele avsluttes med en premieutdeling i fellesskap på Ravnkloa.


Etter rebusløpet er over og vinnerne er kåret, ønskes dere velkommen på Samfundet; Trondheims midtpunkt for studenter! Her vil Bodegaen (nederste etasje) være åpen eksklusivt for dere fra kl. 20 frem til kl 22, hvor dere deretter kan nyte alt av hva Samfundet har å by på.


Torsdag 16. august - Gatefæst

Endelig er Gatefæst tilbake etter et år med pause! Arrangementet foregår midt i smørøyet av Trondheim. Med et helt nytt og spennende konsept på lur, inviterer Gatefæst til en dag hvor temaet er en fargerik blanding av carneval/mardi gras/freak-show. Dette er en dag vi anbefaler å få med seg på det varmeste! Gatefæst begynner kl. 18 i midtbyen.

OBS! Egen billett må kjøpes, da Quak!Bånd desverre ikke gir inngang.


Fredag 17. august - Grilling ved Theisendammen

Denne dagen er det duket for grilling, bading og sommeraktiviteter ved Theisendammen. Vi har vært så heldige å få med oss faddergruppene fra radiograf- og bioingeniørutdanningen, så her er det muligheter med å bli kjent med andre studenter ved Øya! Det er mulig både å møte opp direkte ved Theisendammen eller å gå fra Ilaparken og opp i samlet flokk. Oppmøte i Ilaparken blir kl. 16.50. Vi regner med å være oppe ved Theisendammen litt før 17.30. Når vi kommer opp til Theisendammen blir det grilling og bading for de som vil det, fotball, kubb mm. Ta gjerne med pledd, frisbee og lignende om du har det liggende på lur. Vi stiller med griller. Vi lover god stemning og krysser fingrene for sol! 


For de som ønsker å ta buss: Buss nummer 8 går fra Risvollan til Lerkendal og gjennom byen opp til “Gamle Oslovei” ved Byåsen butikksenter. Derfra er det omtrent 700 meter å gå bort. Buss 18 går forbi Strindheim til Solsiden, gjennom byen og opp til “Hammersborg”. Fra Hammersborg er det omtrent 500 meter å gå (se atb.no).


Si gjerne ifra til dine faddere hvordan du velger å komme deg til Theisendammen.

 

Lørdag 18. august - Togafest

De fleste har nok hørt om den store TOGAFESTEN i Trondheims gater under fadderuka. Endelig er den her, og det er på tide å finne frem laken, sikkerhetsnåler, gullbånd og gladiatorpregede sandaler fra 2010. Dette er den første temafesten i årets fadderuke og da er det ingen annen mulighet enn å gå “all in”! Et lite tips er å være så tidlig ute som mulig med innkjøp av sikkerhetsnåler, laken ++ da du helt klart ikke er den eneste på jakt etter dette i denne perioden. Finn frem din indre romer, surr på deg lakenet (youtube er din venn) og bli med på en fest du sent vil glemme! Mer informasjon om tidspunkt og sted kommer.


Søndag 19. august - Festningslekene

Festningslekene arrangeres i regi av Quak!, og er et årlig arrangement hvor du har muligheten til å delta på mange ulike uteaktiviteter. Her pleier det å rigges opp til alt fra volleyballturnering til sumobryting - det virkelig aktiviteter for alle og enhver! Så finn frem konkurranseinstinktet, luftige klær, drikkeflaska og godt humør - og sleng deg med da vel! Arrangementet begynner kl. 12 (helt fastsatt klokkeslett kommer), og utover dagen blir det servert gratis grillmat til alle med Quak!Bånd - noe som i seg selv er en god grunn til å ta seg en tur.


Som navnet tilsier foregår aktivitetene på festningen, nærmere bestemt Kristiansten Festning - som er den store borgen som ligger på toppen av Møllenberg. Man kan komme seg dit på mange ulike måter, så vi anbefaler at du bruker atb.no eller google maps for å se hvordan du lettest mulig kan komme deg til festningen fra der du oppholder deg. Festningsgata er nærmeste bussholdeplass, men det er også flere andre i nærheten - og det er heller ikke langt å gå fra rundt om i byen.


Vi gleder oss til å se deg der!


Mandag 20. august - Scavenger hunt

Scavenger hunt er en festlek hvor alle deltakerne deles inn i mindre grupper (faddergruppene). Alle gruppene får utdelt en liste med ting de skal finne innen et gitt tidspunkt. Vi har valgt å lage en liten vri hvor alle oppgavene handler om å ta bilde, film eller boomerang av eller med noe bestemt. Hver faddergruppe lager en instagramkonto hvor de legger ut bildene, videoene etc. og tagger dem med #Nutrix og #Fadderuker2018. Man får poeng for antallet oppgaver som er gjennomført innen tiden, men husk at kreativitet og oppfinnsomhet også teller – det er ikke nødvendigvis den gruppen som har fullført flest oppgaver som vinner. Noen oppgaver er stedsbestemt, mens andre kan gjøres hvor som helst. Husk at dersom det inkluderes andre personer i bildet, må det innhentes samtykke 😊 Når tiden er ute vil vinnerlaget bli publisert på Nutrix sin facebook side slik at de kan komme og hente premien sin.


Oppmøtet er kl. 16.30 ved “scenen” utenfor inngangen til Trondheim Torg. Da vil oppgavene legges ut på Nutrix sin facebook-side. 


Tirsdag 21. august - Dagen med det rare i

Dette er dagen du kan få oppleve noe av det Trondheim har å by på. Her vil det bli mulighet til å melde seg på aktiviteter som paintball, poledance, kinotur, bartenderkurs, dansekurs og mye mer. Påmeldingen vil skje under fadderuken og det vil bli publisert link for dette. Alle aktivitetene er gratis for deg med Quak!-bånd! PS: Du kan kun melde deg på én av aktivitetene denne dagen, så vær snar for å få booket det som frister mest! Tid og sted avhenger av hvilken aktivitet du melder deg på.


Onsdag 22. august - Shop-til-u-drop

Dette er den store Quak!bånd-dagen på Mercursenteret og Byhaven Kjøpesenter. Mercursenteret finner du i Kongens gate 8. Her har de mange ulike butikker som du kan stikke innom - blant annet BikBok, Carlings, Monki og Urban. Byhaven kjøpesenter ligger også i midtbyen, nærmere bestemt Olav Tryggvasons gate 28. Her finner du blant annet BAG, Falkanger, Kleins og Match. I tillegg finnes det også restauranter på begge kjøpesentrene hvor man også får rabatt.

Det er kun denne dagen rabattene gjelder, så vi anbefaler deg derfor å ta nytte av dem om det skulle være noe du trenger eller ønsker deg. Det er bare å vise Quak!båndet i kassa når du skal betale, hvorpå rabatten din da blir slått inn!

Så da er det bare en ting det gjenstår å si: SHOP TIL YOU DROP!


Torsdag 23. august - Charterfeber

Ikke alle klarer å gi helt slipp på sommerferien, og de tropiske vibbene inntar Trondheim på torsdag. Da er det nemlig duket for temafest på Downtown! Sleng på deg et par freshe solbriller, en blomstrete skjorte, armringer og rumpetaske i sann charter-stil og la Kongen av Mallorca runge utover byen når charterfeber står på programmet. NB! Advarer om skyhøy stemning og heftig harryfaktor - denne dagen er det fullt lovlig med sokker i sandalene! Dørene åpner kl. 22 på DownTown

Fredag 24. august - Stand-up med Vegard Harm og Morten Hegseth

Navnene Vegard Harm og Morten Hegseth er garantert noe du har hørt før, og i år er det denne duoen som står for tur når Quak! arrangerer stand-up kveld på Scandic Lerkendal. Med prat rett fra levra, herlig humor og en touch av “sass” blir nok dette et fyrverkeri av et show! En god latter forlenger livet! Det er satt opp to show denne dagen, kl. 17 og kl. 19.


Lørdag 25. august - Trønderfest

En siste fest for å runde av denne fantastiske og minnerike starten på en spennende studietid! Hva er vel bedre enn å avslutte med en sinnsyk trønderfæst? Få på deg flanellskjorta, skinnvest, bart og mokkasiner, eller dra frem skjorta med stoltheten på brystet (RBK så klart).

Vi glede oss te å fæst en siste gang i fadderuka med dæ! Dørene åpner kl. 22.

 

Søndag 26. august - Studenterkampen

Rosenborg tar imot Strømsgodset til et heidundranes oppgjør kl. 18.00 på Lerkendal. For kun 50 kroner får alle studenter denne dagen inngang for å se Trondheims stolthet spille. Ta med deg faddergruppen og kjenn på stemningen når de to lagene barker sammen.


“For Rosenborg Ballklub, vår ære og makt

For Olav på Torget, for by, klubb og drakt

De ælskede Troillongan, e alltid med

Vi står hær te Dovrefjell ramle ned”


© Copyright 2015. All Rights Reserved.