Aktivitetskomiteen


Aktivitetskomiteen i Nutrix har ansvaret for å planlegge aktiviteter utenom fest gjennom skoleåret. Vi arrangerer forskjellige turer, kinoer på skolen, klatring, årets første bad, vinteraktivitets dag og aking. Det er litt diverse gøy, og noe for alle og enhver!


Vi forsøker å få til en tur i måneden, og kanskje en eller to større turer for alle friluftsfrelste sykepleiestudenter i løpet av året.


Vi arbeider også med å etablere en god arena innen idrett for sykepleierstudentene. Vi har ett herrelag som spiller 11’er fotball i Dragvolligaen og ett damelag som spiller 7’er fotball i 7dentligaen. Arenaen for alle lagene er Eberg kunstgressbaner.

 

Vi holder også treninger for de som ikke ønsker å delta på kamper eller et lag, slik at alle som ønsker skal kunne engasjere seg og møte opp på trening! Målet videre er å starte et håndballag, samt å jobbe mot flere idretter som volleyball, basketball og innebandy.


For å spille på Nutrix IL må man ha medlemskap i Nutrix og betale en medlemskontigent på 350 kr i året.Aktivitetskomiteen

© Copyright 2015. All Rights Reserved.