Aktivitetskomiteen

Aktivitetskomiteen

 

Aktivitetskomiteen i Nutrix har ansvaret for å planlegge aktiviteter utenom fest gjennom skoleåret. Aktivitetskomiteen startet på ordentlig våren 2016, og vi har allerede gjort masse morsomt sammen med sykepleien.

 

Til nå har vi hatt litt forskjellige turer, kinoer på skolen, klatring, årets første bad, vinteraktivitets dag og aking. Det er litt diverse gøy, og noe for alle og enhver!

Til høsten 2017 håper vi at vi kan ha en tur i måneden, og kanskje en eller to større turer for alle friluftsfrelste sykepleiestudenter iløpet av året. Det vil også bli arrangert en bli-kjent tur for kull2017 til høsten – for at flere kan bli kjent på tvers av fadder gruppene.

I løpet av dine år på sykepleien håper vi du kommer til å henge masse med oss! Antageligvis blir du bombardert med reklamering for alle de fantastiske aktivitetene vi vil at nettopp DU skal være med på! Om det er noe spesielt av aktiviteter du kunne tenke deg, er det supert om du sender oss en mail - det er sikkert mange som vil det samme, og da skal vi fikse det!

 

Vi består per dags dato av fem sykepleierstudenter Hannah Jahre, Mari Devik, Ann Kristin Lunde , Anna Lyngstad og Eirik Halset.

 

Kontakt:

 

Komitèleder:

 

Ann Kristin Lunde

annklund@stud.ntnu.no

 

© Copyright 2015. All Rights Reserved.