Arrangementkomiteen

Arrangementkomiteen

Arrangementkomiteen har ansvar for å arrangere fester, turer og sosiale aktiviteter for sykepleiestudentene. Blant annet arrangerer vi fester både med kullene på sykepleien, og fellesfester med andre linjeforeninger. Vi arrangerer også halvsøsterball for 2.klassingene, og avslutningsball for 3.klassingene.

 

I år har vi arrangert flere artige fester, deriblant raskfest, eksamensfest, 90-tallsparty og påskefest. Det har også blitt flere strikk og drikk kvelder, med strikketøy og en øl på mormors.

 

Vi arrangerer også den årlige turen til fjellbyen Åre i Sverige. En slik tur er en populær tradisjon for nesten alle linjeforeningene ved NTNU. Det er en av årets store høydepunkter for studentene i Trondheim, derfor skal vi forklare litt mer utdypende hva denne turen går ut på.


Åretur

Nutrix leier busser som vi reiser samlet i både til og fra Åre. På forhånd booker alle hytter på egenhånd som vi bor på under oppholdet. På dagtid finnes det mange morsomme tilbud man kan utnytte seg av, som å gå på skitur, stå i bakken, shoppe, gå på skøyter, dra i badeland, sove... hva enn du vil! På kvelden kan man også gjøre det man vil, men vi ønsker jo selvfølgelig å se flest mulig, mest mulig - derfor samler vi folk til felles vors og fester, og prøver å få til at vi alle møtes på afterski og på utestedene!

 


© Copyright 2015. All Rights Reserved.