Arrangementkomiteen

Arrangementkomiteen

Arrangementkomiteen består i dag av 6 medlemmer, der to stykker er komitéledere og resten er komitémedlemmer. Oppegavene til arrangementkomiteen er å arrangere ulike fester og turer. Blant annet arrangerer vi fellesfester for alle kullene på sykepleie, fellesfester med andre linjeforeninger, Halvsøsterball for 2.klassinger og avslutningsball for 3.klassinger.

 

I år har vi arrangert flere artige fester, deriblant Raskfest, eksamensfest, 90-tallsparty og påskefest.

 

Vi arrangerer også en årlig tur til Åre, som er en fjellby i Sverige. En slik tur er en populær tradisjon for nesten alle linjeforeningene ved NTNU. Dette er et av de store høydepunktene for studentene i Trondheim, derfor skal vi forklare litt mer utdypende hva denne turen går ut på.

Åretur

Nutrix leier busser som vi reiser samlet i både til og fra Åre. På forhånd booker alle hytter som vi bor på mens vi er der. På dagtid finnes det mange morsomme tilbud man kan utnytte seg av, som å stå i bakken, gå på skitur, shoppe, gå på skøyter, dra i badeland, sove... hva enn du vil! På kvelden kan man også gjøre hva enn man vil, men vi ønsker jo selvfølgelig å se flest mulig mest mulig - derfor forsøker vi å samle folk til felles vors og fester, og se til at vi alle møtes på afterski og på utestedene!

 

I år arrangerte vi aketur i Kälkspåret - en 800 meter lang akebakke, kjempe gøy!!! Vi hadde et Årelotteri - der alle hyttene som ønsket ble med i et tilfeldig lotteri av hvilke andre hytter de skulle vorse med. Vi hadde quiz på bussen, og bildekonkurranse på instagram.

 

 

 

© Copyright 2015. All Rights Reserved.