Fagkomiteen

Fagkomiteen

Hva er vi?

Fagkomiteen - komiteen som fokuserer litt ekstra på det fagelige - med en fest i ny og ne! Vi prøver å gi studentene en ekstra dose med faglig påfyll som er ekstra interessant og lærerikt!

 

Historie

Vi ble opprettet januar 2017, og er dermed en ny komité. Vi kan formes akkurat som vi vil!

 

Hvem er vi?

Vi er en relativt liten komité med tre medlemmer:

Ida (kull 2016), Morten (kull 2016) og Marie (kull 2015) - men vi ønsker oss flere! Ingen av oss har spesiell erfaring fra noe lignende fra før - vi bare føler oss litt frem.

Arrangementer

Hittil i år har vi arrangert Karrieredagen, men har mange planer videre som blant annet diverse kurs. Det kan være veneflonkurs, blodprøvetakingskurs, sårkurs, akuttkurs, osv. Det vi gjør er å organisere det hele - finne ut hva studentene ønsker å ha kurs i, finne egnet dato, ressurspersoner, lokale, med mer.

 

Vi skal årlig arrangere anatomikveld for førsteklassingene der andre- og eventuelt tredjeklassinger stiller opp og lærer bort. Vi ønsker også å få eksterne forelesere til Øya for å holde foredrag.

 

Vi er åpen for det meste og det er rom (men ikke et krav!) for å være kreativ!

 

Vi samarbeider om oppgaver og arrangementer der én tar hovedansvar og delegerer til de andre - på hvert vårt arrangement.

 

Møter

Vi har hovedsakelig komitémøte hver måned, men selvfølgelig noe hyppigere når det nærmer seg arrangementer. Det er altså ikke spesielt tidkrevende - bare utrolig morsomt og lærerikt!

 

Og ikke bare får du god erfaring, men det tar seg også godt ut på CV'en! (Håper vi). Bli med - og husk, det er veldig ufarlig!

 

Har du spørsmål? Ta kontakt med fagkomiteen!

 

Komitéleder

Marie Wold Stavrum Ida Therese Storslett Morten Sildnes Andersen

mariewst@stud.ntnu.no idatst@stud.ntnu.no morsan@stud.ntnu.no

90403601

 

© Copyright 2015. All Rights Reserved.