Kulturkomiteen

KULTURKOMITEEN

 

Nutrix har i år jobbet med å utvikle den kulturelle delen av linjeforeningen. Derfor har vi i år opprettet både kor og revy. I tillegg har vi fortsatt med å arrangere den månedlige quizen.

 

Målet for koret - nurSING- er å kunne holde tøffe konserter, i tillegg til å ha det ekstremt artig på samme tid! Per dags dato består koret av 60 medlemmer.

 

Sykepleiestudiet har aldri før hatt en revy, derfor er dette fortsatt i oppstartsfasen. Målet er å ha oppvisning av revyen i februar 2018.

NurSING

 

nurSING er koret for alle sangglade nutrixmedlemmer. Om du har stått på scenen i alle år, eller har gjemt deg i dusjen spiller ingen rolle!

 

Koret er fremdeles i oppstartsfasen, men vi har som mål å få et godt etablert kor gjennom høsten. Fokuset vårt er å skape et kor med variert repertoar hvor nybegynnerne klarer å henge med, samtidig som de erfarne slipper å kjede seg! Vi ønsker også å rette fokus mot å bygge et sosialt nettverk, hvor man kan møte andre studenter med samme interesse.

 

Facebookgruppen til koret finner du her.

 

 

 

REVYEN

 

Sykepleierevyen er en nyoppstartet komité i Nutrix. Revyen er en fin arena for å møte nye folk og være kreativ.

 

Målet er å holde et show i midten av februar 2018. Innenfor revykomiteen har vi forskjellige undergrupper som har hver sine oppgaver - og her har du mulig til å søke deg inn! Vi har en skrivegruppe, kostyemgruppe, PR-gruppe, kosegruppe og økonomi. Vi øsnker også å få med et band. Siden dette er ganske nytt er det mye vi ikke har fått på plass helt enda, men informasjon og datoer for søknadfrist og auditions vil komme fortløpende. I mellomtiden kan du følge oss på snapchat og instagram: sykepleierevytrd

QUIZ

 

Hvilket fjell er det høyeste i Afrika? Hva er etternavnet til Markus og Martinus? Hva heter kragebeinet på latin?

 

Nutrix arrangerer quiz en gang i måneden, hvor man kan teste kunnskaper om både mindre og større temaer. Quizen finner sted på Bær og bar ved Solsiden, en koselig kafé der man både kan spise noe digg, eller da en øl med gjengen mens mans quizzer. Hver gang kåres det et vinnerlag, OG man kan også melde på laget sitt i "SeMesterskapet" hvor man legger sammen poengsummene til laget gjennom hele semesteret. Arrangementet er åpent for alle.

Vi sees på neste quiz!

© Copyright 2015. All Rights Reserved.