Kulturkomiteen

NurSING


nurSING er koret for alle sangglade nutrixmedlemmer. Om du har stått på scenen i alle år, eller har gjemt deg i dusjen spiller ingen rolle!


Koret er fremdeles i oppstartsfasen, men vi har som mål å få et godt etablert kor gjennom høsten. Fokuset vårt er å skape et kor med variert repertoar hvor nybegynnerne klarer å henge med, samtidig som de erfarne slipper å kjede seg! Vi ønsker også å rette fokus mot å bygge et sosialt nettverk, hvor man kan møte andre studenter med samme interesse.

REVY


Skoleåret 2017/2018 arrangerte sykepleierstudentene sin aller første revy, og dette håper vi blir en tradisjon i mange år fremover!


Revyen gjennomføres i samarbeid med Nutrix. Innenfor revykomiteen har de forskjellige undergrupper som har hver sine oppgaver - og her har du mulig til å søke deg inn! De har en skrivegruppe, kostyemgruppe, PR-gruppe, kosegruppe og økonomi. De ønsker også å få med et band. Informasjon og datoer for søknadfrist og auditions vil komme fortløpende så snart dette er bestemt. I mellomtiden kan du følge oss på snapchat og instagram: sykepleierevytrd

QUIZ


Hvilket fjell er det høyeste i Afrika? Hva er etternavnet til Markus og Martinus? Hva heter kragebeinet på latin?


Nutrix arrangerer quiz en gang i måneden, hvor man kan teste kunnskaper om både mindre og større temaer. Quizen finner sted på Bær og bar ved Solsiden, en koselig kafé der man både kan spise noe digg, eller ta en øl med gjengen mens mans quizzer. Hver gang kåres det et vinnerlag, OG man kan også melde på laget sitt i "SeMesterskapet" hvor man legger sammen poengsummene til laget gjennom hele semesteret. Arrangementet er åpent for alle.

Vi sees på neste quiz!

KULTURKOMITEEN


Nutrix har i år jobbet med å utvikle den kulturelle delen av linjeforeningen. Derfor har vi i år opprettet både kor og revy. I tillegg har vi fortsatt med å arrangere den månedlige quizen.


Målet for koret - NurSING- er å kunne holde flotte konserter, i tillegg til å ha det ekstremt artig på samme tid! Per dags dato består koret av 60 medlemmer.


Sykepleiestudiet hadde sin første revy våren 2018. Dette var en stor suksess og vi håper på å bringe den nye tradisjonen videre!

KONTAKT OSS

FØLG OSS