Nutrix

Nutrix er linjeforeningen for sykepleiestudenter ved NTNU Trondheim. Hva er så en linjeforening, tenker du kanskje da? En linjeforening er en studentdrevet organisasjon for studentene på sitt respektive studie. Linjeforeningen drives frivillig av engasjerte studenter.


Vi i linjeforeningen jobber for at det skal være et godt og inkluderende miljø, både sosialt og faglig. Vi mener at det er en stor sammenheng mellom trivsel på studiet og gode resultater. Derfor er det viktig for oss å sørge for at sykepleiestudentene trives med studiet og får mulighet til å skape minnerike og spennende opplevelser. Dette jobber vi for ved å skape en plattform der elevene kan bli kjent med hverandre på andre arenaer enn på skolebenken.


Hver måned tilbyr vi et utvalg av aktiviteter og arrangementer for medlemmene våre. Her har vi blant annet quiz, fotballtrening, korøvelse, fester og turer.


Er du sykepleiestudent ved NTNU i Trondheim?

Meld deg inn i Nutrix og bli en del av alt det morsomme linjeforeningen har å by på!_____________________________________________________________________________________________________________________________

OM OSS

FØLG OSS

© Copyright 2015. All Rights Reserved.