Styret

NUTRIXSTYRETNutrixstyret består av 42 personer som er fordelt ut over ulike ansvarsområder og komiteer. Hver komité består av en komitéleder, og disse komitélederne er del av kjernestyret. Kjernestyret består i tillegg av leder, nestleder og økonomiansvarlig, og er på tilsammen 9 personer.KOMITEENEKomiteene arbeider med spesifikke oppgaver innenfor sitt ansvarsfelt.Komiteene består av en komitéleder og opptil 6 komitémedlemmer. Sammen jobber de med å planlegge og arrangere arrangementer og aktiviteter for linjeforeningens medlemmer.


Gjennom en linjeforening får studentene mulighet til å bli kjent med hverandre

på andre arenaer enn på skolen. I tillegg får de mulighet til å bli kjent både med de i klassen og med studenter på tvers av kullene, samt studenter fra andre linjeforeninger.


Linjeforeningen bidrar til å forebygge mot ensomhet, i tillegg til at det gir morsomme, lærerike, minnerike, og spennende opplevelser for studentene

KJERNESTYRETKjernestyrets medlemmer har ulike verv, som har ansvar innenfor ulike området. Kjernestyret består av komitélederne, økonomiansvarlig, sosialansvarlig, leder og nestleder. Vi har møte to ganger i måneden for planlegging og koordinering. Ikke nøl med å ta kontakt med et av medlemmene dersom du skulle lure på noe!

VICTORIA BERGGRUND

LEDER

victorbe@stud.ntnu.no


Kull 2016

CLAYTON CLAMENT

ØKONOMIANSVARLIG

claytoc@stud.ntnu.no


Kull 2016

MAREN W. LIE

AKTIVITETSANSVARLIG

marenwl@stud.ntnu.no


Kull 2016

MATHILDE FJELDSGAARD

PR- OG SOSIALE MEDIER ANSVARLIG

mathilsf@stud.ntnu.no


Kull 2016

MARI KOLSTAD

ØKONOMIANSVARLIG

marako@stud.ntnu.no


Kull 2018

SOFIA BENITO

INKLUDERINGSMINISTER

sofiasb@stud.ntnu.no


Kull 2016

CHRISTINA ENGEN JOHANSEN

KULTURANSVARLIG

christinaej8@gmail.com


Kull 2016

HANNAH JAHRE

NESTLEDER

hmjahre@stud.ntnu.no


Kull 2016

KAROLINE S. GAUSTADNES

ARRANGEMENTANSVARLIG

karoliga@stud.ntnu.no


Kull 2016

© Copyright 2015. All Rights Reserved.